author Contactează-ne! 0726 136 653

Preț: De la la

Compare Listings

Evoluție Green Residence

Picture

Evoluție al 2-lea bloc Green Residence

Muncă pe șantierul Green Residence Tg Mures, se desfăsoară în ritm accelerat, iar cu fiecare zi care trece proiectul nostru este tot mai “la inălțime”, și la propriu și la figurat. În imagini, lucrările la structură de rezistentă și zidărie a Imobilului Nr.2, realizate cu precizie și conștiinciozitate de către meșterii noștri!

Cu forțe și mai unite, echipele de execuție din primul imobil, trec la execuția următorului proiect. Aceeași calitate, care face diferență !

7 Noiembrie 2018
Movie

Finalizare Bloc 1 Green Residence

Mulțumim tuturor clienților pentru răbdare, ne-am străduit să finalizam în timpul cel mai scurt și în condiții optime apartamentele contractate. Imobilul Nr.1, așteaptă doar o curățenie generală, și suntem gata de predarea apartamentelor .

Evoluția lucrărilor interioare și exterioare :

  • tencuire, gletuire şi vopsire interior apartamente,100%
  • montaj uşi de intrare, 100 %
  • instalații termice,sanitare şi canalizare 100 %
  • instalații electrice şi curent slab 100%
  • montaj centrale termice si radiatoare, 100 %
  • montaj prize, întrerupătoare şi alte aparataje , 100 %
  • montaj şi punere în funcțiune ascensoare 100 %
  • finalizare lucrari casa scării, inclusive montaj balustrade 100 %
  • finalizare termosistem exterior 100 %

Viitorii proprietari Imobil Nr.1, şi cei interesați, pot viziona apartamentele alese, zilnic între orele 9 - 16.00., pe baza unei programări , la tel.0726-136653.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată !

26 Octombrie 2018
Picture

Al 2-lea bloc

Anunțăm, cu deosebita plăcere, începerea lucrărilor pentru al doilea Imobil P +10 E, şi prin urmare, începem pregătirea primului antecontract de vânzare cumpărare. Am aşteptat cu nerăbdare acest moment, împreuna cu peste 30 de clienți care au aplicat la o listă de pre rezervare.

Octombrie 2017
Movie

Evoluție Green Residence

Evoluția construcției primului bloc din complexul Green Residence

Septembrie 2017
Picture

Peste 50% rezervat

Deși am început lucrările de foarte puțin timp, majoritatea apartamentelor de 1 și 2 camere, în zonele preferate ale clienților deja sunt rezervate. 52 % din totalul primul proiect este deja rezervat și vândut.

Dacă sunteți interesat, cereți acum o programare, și verificați la fața locului care dintre zonele prezentate vă place cel mai mult.

18 Iulie 2017
Movie

Zidărie și compartimentare

Am început lucrările și deja am avansat pe structura de rezistență, al noului proiect.

Structura de rezistență este alcătuită din pereți de beton armat și planșee din beton armat. La fel, deja se lucrează și la zidărie și compartimentare interioară.

1 Iunie 2017
Picture

Demarare proiect nou: Green Residence

Vă anunțăm începerea lucrărilor pentru următorul bloc din noul proiect. Locație nouă, arhitectura nouă, cu cele mai moderne apartamente din zonă.

Suprafețe spațioase și foarte bine compartimentate. Oferim reduceri pentru plata cash, anticipat! Profitați acum să vă alegeti apartamentul preferat! Se acceptă și credit Prima Casa.

Mai 2017