author Contactează-ne! 0726 136 653

Preț: De la la

Compare Listings

Evoluție Green Residence

Picture

Al 2-lea bloc

Anunțăm, cu deosebita plăcere, începerea lucrărilor pentru al doilea Imobil P +10 E, şi prin urmare, începem pregătirea primului antecontract de vânzare cumpărare. Am aşteptat cu nerăbdare acest moment, împreuna cu peste 30 de clienți care au aplicat la o listă de pre rezervare.

Octombrie 2017
Movie

Evoluție Green Residence

Evoluția construcției primului bloc din complexul Green Residence

Septembrie 2017
Picture

Peste 50% rezervat

Deși am început lucrările de foarte puțin timp, majoritatea apartamentelor de 1 și 2 camere, în zonele preferate ale clienților deja sunt rezervate. 52 % din totalul primul proiect este deja rezervat și vândut.

Dacă sunteți interesat, cereți acum o programare, și verificați la fața locului care dintre zonele prezentate vă place cel mai mult.

18 Iulie 2017
Movie

Zidărie și compartimentare

Am început lucrările și deja am avansat pe structura de rezistență, al noului proiect.

Structura de rezistență este alcătuită din pereți de beton armat și planșee din beton armat. La fel, deja se lucrează și la zidărie și compartimentare interioară.

1 Iunie 2017
Picture

Demarare proiect nou: Green Residence

Vă anunțăm începerea lucrărilor pentru următorul bloc din noul proiect. Locație nouă, arhitectura nouă, cu cele mai moderne apartamente din zonă.

Suprafețe spațioase și foarte bine compartimentate. Oferim reduceri pentru plata cash, anticipat! Profitați acum să vă alegeti apartamentul preferat! Se acceptă și credit Prima Casa.

Mai 2017