author Contactează-ne! 0726 136 653

Preț: De la la

Compare Listings

Date despre Dezvoltator

 

Ideal Home este un brand imobiliar nou pe piața mureșeană, ce face parte din grupul de firme Fomco, dezvoltat la Tîrgu-Mureș în 14 ani de business, cu peste 200 de parteneri din România și din străinătate. Venim cu un mare bagaj de experiență în business, cu o viziune nouă asupra locuirii și valorile în care credem și care ne-au adus aici: excelența, integritatea, corectitudinea și răspunderea socială.

 

Câteva cuvinte despre proiectant

Societatea At Studio este un companie de proiectare care are ca obiect satisfacerea cerințelor beneficiarului, cristalizarea ideilor și dorințelor acestuia prin condeiul specialistului. În membrii echipei noastre veți întâlni nu doar un simplu “proiectant”, ci un adevarat “maimarbasa” al proiectelor.

Societatea, atât prin echipa proprie, cât și printr-o colaborare fructuoasă cu nenumărați specialiști în domeniu, are acumulată o experiență vastă în ceea ce privește elaborarea documentațiilor tehnice pentru toate fazele de proiectare, atât cele pe fonduri private, guvernamentale sau locale, cât și cele care decurg din atragerea fondurilor europene, pentru toate fazele de proiectare.

 

Date proiect:

Dezvoltator: Sc Fomco 2006 Srl
Proiectant General: AT Studio
Termen estimativ de finalizare Bloc 1 (DP+9): 31 August 2018
Termen estimativ de finalizare Bloc 2 (DP +10): 31 August 2019
***Proiectul se regăsește spre vânzare în portofoliul agențiilor Speed Imobiliare, Fayora Imobiliare și Private Estate !